„Муње Опет!“ у прибојском биоскопу

Наставак легендарног филма „Муње!“, који носи назив „Муње Опет!“, редитеља Раше Андрића и сценаристе Срђана Анђелића, у четвртак 6. априла се приказује у биоскопу Дома културе Прибој.

Двадесет година од првог филма, исти ауторски тим враћа у биоскопе познате јунаке у филму „Муње! Опет“. Маре, Поп, Лола, Ката, Деда, Гојко Сиса враћају се поново на велика платна. Прошле су године, а код Попа и Марета све је исто: нема девојака, нема кеша, нема ни доживљаја. Као и увек, не разумеју се са светом и новом музиком која влада. Гојко цвета, краљ је Беча и успешни музички продуцент. Управо је избацио нови хит певачице Миле Силе. Међутим, део песме је „позајмљен“ од школских другара. Истовремено великодушни Гојко организује прославу годишњице матуре у Бечу јер велика већина одељења живи по свету. Зна се ко једини није позван! Старе ране се не заборављају. Поп и Маре, бледи као креч, морају у Беч. На путу ће срести младе шампионе хемије и разне колоритне особе/сподобе, међу којима и бившу разредну Смиљу Тортуру.

Улоге играју Борис Миливојевић, Сергеј Трифуновић, Ивана Зечевић, Јелисавете Сека Саблић, Никола Ђуричко. Филм почиње у 19 часова, а улазнице по цени од 350 динара се могу купити на билетарници Дома културе од 9 до 14 часова у среду и четвртак и сат времена пре пројекције филма.