Филм „Вера“ поново у биоскопу

Због великог интересовања прибојске публике за филм „Вера“ Биоскоп Дома културе Прибој приказаће исти у четвртак 29. децембра у 18 часова. Од самог почетка биоскопске дистрибуције, филм „Вера“ избио је на прво место гледаности у домаћим биоскопима и до сада је га погледало више од 70.000 гледалаца широм Србије и региона, чиме је „Вера“ већ постала један од највећих овогодишњих биоскопских хитова.

Филм “Вера” је инспирисан истинитом причом о Вери Пешић, шпијунки из времена Другог светског рата, коју су неки називали “српска Мата Хари”.  У лавиринту шпијунских игара на Балкану, од Беча до Цариграда, Вера Пешић опстаје међу југословенским, немачким и британским шпијунима с двоструким и троструким агендама, сама, без идеологије, али одлучна да се бори и преживи.

Режију потписује Недељко Ковачић који заједно са Кристином Ђуковић потписује и сценарио. Насловну улогу тумачи Јована Стојиљковић, а партнери су јој Петар Зекавица, Виктор Савић, Никола Којо, Тихомир Станић, Вук Костић и Александар Срећковић.

Цена улазнице је 300 динара. Карте се могу купити на билетарници Дома културе у среду 28. децембра у периоду од 9 до 14 часова, као и на дан пројекције од 9 до 14 часова и од 17 часова па до почетка филма.