Комедија „Краљица Снежана прва“ гостује у Прибоју

“Крушевац Гето” – Комеди Реп група, извешће представу“Краљица Снежана Прва” у Дому културе Прибој у петак 29. јула у 21 час. Ова комедија донеће причу о браку Слобадана и Снежане и њиховој дневној рутини, па ће публика моћи на сат и по времена, колико траје представа, да завири у њихову дневну собу. Сазнаћете како су се упознали, заволели, како је њиховој деци на фактултету, први одлазак на летовање итд…

Састав који чине Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами, не престаје да засмејава јавност, а свако од нас се може препознати у њиховим ликовима. Група је настала 2011. године за време њихових студија у Београду. На врло духовит и комичан начин баве се општим провинцијским друштвеним темама, како кроз песме, тако и кроз скечеве, који у последње време привлаче све већу пажњу.

Њихов стендап наступ представиће нам људе из њихових скечева, начин на који они виде многе друштвене проблеме и ситуације, а све у комбинацији са духовитим реп песмама које прате сваку њихову причу. Улазнице за представу можете купити у Дому културе у среду и четвртак у термину од 09- 14 часова и у петак у терминима 09-14 часова и од 17-21 сат по цени од 400 динара.