Урнебесна комедија „Удај се мушки“ гостује у Прибоју

Најбоља београдска комедија у сезони 2016-2017, по оцени позоришних критичара, али и гледаности „Удај се мушки“, гостује у Прибоју 23. јуна. Представу носи чак шест познатих глумаца, неки нови и млади, а неки старији и искуснији. Улоге играју Снежана Савић, Ратко Танкосић- Сарма, Милош Ђорђевић, Стефан Урош Тешић, Предраг Котур и Александар Јовановић. Смешна, али и горка прича о нашим људима и менталитету, рађена је према тексту младе драматуршкиње Дуње Петровић, а режију потписује редитељка Марија Барна Липковски.

Представа „Удај се мушки“ прати три пријатеља. Добрица, млак и без амбиција, доведен је пред свршен чин: његова девојка Сандра, жена чврстог и немогућег карактера, жели да се венчају и одселе из стана њене мајке у Дубаи, где је добила посао. Из Емирата она телефоном издаје задатке за организацију венчања у року од 10 дана, када ће се вратити у Београд. Под будним оком Таште, три пријатеља Добрица, Лепи и Вектор упуштају се у авантуру организације венчања без новца, уз немогуће захтеве који само стижу од будуће младе.

У представи „Удај се мушки“, на венчању ће се разоткрити дуго скриване тајне и карактери ликова. Тензија која ће настати навешће главне ликове да испишу још један важан догађај у својим животима и да донесу пресудне животне одлуке. „Удај се мушки“ је урнебесна комедија ситуације данашњице, али и сутрашњице, комад о нашим људима, јер такве најбоље знамо и осећамо. 

Представа ће у прибојском Дому културе бити изведена 23. јуна (четвртак) у 19 часова, а цена улазнице је 400,00 динара.