Представа „Пластика“ на сцени Дома културе

Након дуге паузе, због пандемије корона вируса, на сцени Дома културе у петак 18. септембра биће изведена позоришна представа „Пластика“. Прве пред прибојску публику ће стати глумице Народног позоришта Нела Михајловић и Сузана Петричевић. Због поштовања мера физичког дистанцирања број места у сали је ограничен, а публика ће морати да носи маске.

Глумице Сузана Петричевић и Нела Михаиловић,  у представи „Пластика“, Стевана Копривице, доносе причу о богатој удовици Милини и осетљивој новинарки Катарини које у средњим годинама одлучују да добију још једну шансу у животу. Срећу се у теретани у којој покушавају да коригују своје тело, али и душу. Ишчекујући пластичне операције, рекапитулирају своју прошлост. Низ погрешних одлука и горких тренутака, хероине представе зачиниле су са много хумора чиме су наизглед  тешку тему обојиле у светлије боје. Не пристајући на компромисе, оне још једном покушавају да се одупру стереотипима, не дозвољавајући да живот тек тако прође поред  њих…

Улазнице за представу су увећ у продаји и могу се купити на билетарници Дома културе по цени од 300 динара. Представа почиње у 20 часова.