Завршени 7. Дани Данила Лазовића

Фестивал који чува успомену на глумца Данила Лазовића завршен је такмичењем студената глуме у говорењу поезије, а победила је Јована Спасић, студенткиња Факултета Драмских уметности у Скопљу.

Жири у саставу проф. др Радован Кнежевић, глумица Даница Максимовић, глумица Јелена Стајковац, оперски певач Оливер Њего и глумац Душан Ковачевић донео је одлуку да је будућа глумица из Скопља Јована Спасић најбоља.

Јована Спасић, победница 7. Дана Данила Лазовића

На финалној вечери наступило је 11 студената глуме из Србије и региона, а победници Јовани Спасић припала је Повеља Данило Лазовић и новчана награда од 1000 евра, коју јој је доделио председник општине Прибој Лазар Рвовић.

На завршном програму фестивала представио се и Јован Мацут, победник „Интернет конкурса у говорењу поезије“, којем је награду у износу од 20.000 динара уручила Ива Илинчић, победница шестог фестивала Дани Данила Лазовића.

Својим наступом, као гост глумац, Даница Максимовић се сећала свог колеге Данила Лазовића док је песмом своје поштовање указао оперски певач Оливер Њего.