Други дан фестивала Дани Данила Лазовића

Другог дана фестивала који је посвећен барду српског глумишта Данилу Лазовићу публика у Прибоју могла је да види три представе.

На великој сцени Дома културе изведена је дечја представа Мале позоришне радионице Дома културе Прибој „Принцеза фина са Лима“.

„Принцеза фина са Лима“

У амфитеатру Завичајног музеја одиграна је монодрама „Светозар Т’рећи“ у оквиру програма „Кругови наде“. Монодрама „Светозар Т’рећи“ је пројекат „НАСТеатра“ чију режију потписује Михаило Костадинов, текст Љиљана Браловић, а наслову улогу игра глумац Иван Перковић. Ова монодрама освојила је главну награду Златна колајна „Маја Димитријевић“, 44.фестивалу „Монодраме и памтомиме“.

“ Светозар Т’рећи“

На Великој сцени Дома културе публика је имала прилику да гледа представу „Дар“, причу о животу породице која има дете у стању аутизма и прати како главног јунака, тако и чланове његове породице. Идејни творац пројекта „Дар“ је глумица Милена Ђорђевић, а режију потписује глумац Милош Ђорђевић. И ова представа део је програма фестивала који носи назив „Кругови наде“.

„Дар“